18 Haziran 2012 Pazartesi

Güzel karnelere cici hediyeler...

          Geçen hafta biliyorsunuz ki tüm çocıuklar tatile çıktılar.  Güzel karneleri olanlar güzel hediyeleri hakettiler e hal böyle olunca teyzeler, halalar harekete geçti.  Nurgül hanımda  biribirinden sevimli üç yeğeni için cici kurabiyeler istedi ve bende büyük bir zevkle yaptım...











herkese tatlı günler...

             

Lemoon kuaförün müşterilerine süprizi...

Herkes için güzel bir hafta olması dileğiyle...  


       Bu gün sizlere hafta sonu yaptığım siparişlerimden bahsedeceğim.Nilüfer  Üçevler mahallesindeki "LEMOON KUAFÖR" sahibi Arif beyin (bu kuaförler kadınların dilinden anlıyor bence) müşterilerini güzelleştirerek gülümsetmenin yanında tatlı bir süprizle bu gülümsemeyi arttırmak  istemesiyle gelen siparişlerim. Arif bey aynı zamanda benimde kuaförüm çalışanlarına sevgiler göndeiyorum buradan. Benden sevimli cici kurabiyeler yapmamı istedi e bende kırmadım ve hafta sonumu bu güleryüzlü işletme için değerlendirdim işte kanıtı :))









herkese tatlı günler...

14 Haziran 2012 Perşembe

Yağızcan ve Bartucan 'ın sünnet kurabiyeleri




                Evet  resimleri yavaş yavaş atıyorum :)  Bu gün Bartucan ve Yağızcan'ın  sünnet mevlüdü kurabiyelerini paylaşacağım bir arkadaşımın teyzesinin çocukları için yapıldılar. Ben sonuçtan memnun kaldım çünkü kurabiyeleri sipariş edenler çok beğendiklerini defalarca dile getirdiler işte benim memnun olmam için en güzel sebeplerden biri  bu :)  yiyenlerde çok beğenmişler  hatta saklamak içinde birertane almışlar :) işte kurabiyelerim..






            Evet işte size bol bol resim  herkese tatlı günler...

13 Haziran 2012 Çarşamba

Kocişimin süpriz doğum günü kurabişlerii

                Merhaba herkese,  mayısta kocişimin doğum günü idi ne alsam ne alsam diye düşünüp durdum 1 ay boyunca. Ama hiç birşey gelmedi aklıma çünkü istediği şeyler çok pahalıydı şimdiki bütçemi zorlayacak cinsten. E benim alabileceklerim ve aklıma gelenlerde onda vardı... Ne yapacaktım ki ben şimdi :( onu şaşırttım hep şimdiye kadar e evliliğimizin ilk doğum gününde şaşırtmamak olmazdı.
                Sonra elimden gelen en güzel ve eğlenceli şey geldi aklıma şimdiye kadar bir çok arkadaşımı memnun etmiştim ben bu kurabiyelerle ve kocişim pek görmemişti bu hünerimi ve kararımı verdim ona süpriz sevimli kurabiyeler hazırlayacaktım. e tabi onun görmemesi gerekiyordu ve zorlu süreç benim için başladı. 1 hafta önceden poşetler, saksılar, jelatinler, kurdeleler v.s alındı ve son 3 gün kala (ve bu 3 gün hafta içi idi çalışan biri için kabus gibi)  o eve gelmeden kurabiye pişirdim ve onların herbirini ayrı ayrı süsleddim :)  o gelmeden sakladım birde :) e sonra o güzel gün geldi iş arkadaşımla süsledik püsledik sıra teslimata gelmişti :) arkadaşımıda yanıma aldım ve iş yerinin güvenliğine bıraktırdım. sonuç 5 dk sonra aradı kocişim bunları senmi bıraktın nasıl geldiler buraya :)  tabi üzerinede not yazdım

"bu kurabiyeler kadar tatlı nice yıllar... seni seviyorum"  


                               














                                                                              






      
          









  




        Benim için hazırlaması kadar vermesi de bir okadar eğlenceli bir hediye oldu. İş yerindekiler pek beğenmişler, çok sükse yapmış benim kurabiyeler.  E bende bu durumun haklı gururunu yaşıyorum  ve sizlerle paylaşıyorum...  herkese tatlı günler.