30 Ağustos 2012 Perşembe

Babaları unutmamalı...

             
         Evet Bu bayram her Boşluğu değerlendirdim hiç boş durmadım. Hem kendimi mutlu ettim hem başkalarını. Nilay Arkadaşım babasının doğum günü için bir şeyler yapmamı istedi benimde hemen aklıma gelen tasarım bu oldu. Sedat Amca çok şaşırdı  Bende oradaydım bizzat kutladım. Bu işi yapanlar için insanların yüzündeki o şaşkın mutluluk ifadesi  aslında her şeye değen bir ifade bence.


                                                     Tatlı günler olsun...

29 Ağustos 2012 Çarşamba

Tiber'in güzel annesine süpriz babyshower partisi...

             


                  Sabah güne güzel bir haberle başlarsınız içiniz içinize sığmaz, hemen plan program yaparsınız şöyle yapayım böyle yapayım falan ... İşte öyle başladı...Bir Sabah güzel bir haber aldım, uzak kalsak ta , konuşmasak ta , birbirimizi düşünmeden geçmediğimizi bildiğim birinden. Son zamanlarda aldığım en iyi haberdi belki... Belki değil öyleydi evet. Canım arkadaşım hamileydi... İçim içime sığmadı , silkindim ve attım omuzlarımdan bıkkınlıklarımı, koyuldum işe. Bir şeyler yapmalıydım, elimden ne gelirse işte. hediye almalıydım, yok yok daha büyük bir şey daha fazla el emeği, sevincimi sindirmeliydim her yanına... Ve yavaş yavaş, gün be gün oluştu kafamda yapacaklarım uygun zamanda oluştu her şey müsaitti.
              Hey şeyi o kadar keyifle yaptım ki hiç fark etmedim zaman nasıl aktı. Sıra şaşırtmaya geldi , mamalar hazırlandı , masalar kuruldu , hediyeler yerleştirildi , pastalar , taçlar daha neler neler... Ve  geldi  "O an"  Her şeyin değdiği o an. Evet iyi bir şey yaptım dediğin anlardan. Şaşkınlık, mutluluk ve tabii kadınların vazgeçilmezi mutluluk gözyaşları :) Tam babyshower terimini karşılamasa da partimiz Türk işi bir bebek partisi oldu  Ve her şeye bedel olan bir şey vardı ki  mutlu etmek...   Ve bu mutlulukta payı olan anneciğime ve teyzeciğime teşekkürü bir borç bilirim...  
              

            Şimdi sırada neler yaptığım var Benim için yine en güzel anlardan biri yaptıklarımı paylaşmak. 


 Güzel Annemiz ve Ananemiz için Taç ve Broş Teyzemizede taç yapıldı ama teyze ertesi gün gidince fotosu yok :) , misafirler için anahtarlık nazar boncuklu ve baş harfi "T" Peçete halkalarım da vardı ama fotoğraf çekmeyi unutmuşum yine nazar boncuğu konseptine uygun
 nazar boncuğu ve Yine "T" harfi şeklinde...

Tiber için bir anı defteri hazırladım Geleceğe dair umutla bakabilmesi için , Onu heycanla bekleyenler güzel şeyler yazabilsin diye ve tabi ilk sayfasına yazma hakkını kazandım :) 




Banner yapıldı  "Tiber Geliyor" yazıyor iki tarafa ağaçlara asıldı Gördüğünüz gibi bir kır partisi kıvamındaydı.




Yiyeceklerimiz yapan annelerimize teşekkürler... Anneciğimin ünlü mercimek köftesi  bu arada bu parti saroz körfezi-enezde yapıldı ve ben bir gün önceden orada olduğum için mamalar annelerimiz tarafından yapıldı ben sadece Pastayı  yapabildim Annem olayı ben gelmeden organize etmişti saolsun konuya komşuya pay etmiş hepsinin ellerine sağlık:)



Ve kıyısından köşesinden görünen peçete halkalarından birini görebilirsiniz... 





İşte Assolistimiz Partiye damgasını vuran pastam....

Umarım sizlerde Beğenmişsinizdir...


Herker Tatlı Günler 







28 Ağustos 2012 Salı

Kardeşim Mezun Oldu, Bende pastasını yaptım :)

Yeniden merhaba... Gerçekten de  yeniden benim için,  çünkü yenilenmiş hissediyorum kendimi Ramazan geçti, bayram geçti, tatilimi de yaptım yine yeni yeniden başladım. Ramazanda hiç bir şey yapmadım yapmadığım gibi daha önce yaptıklarımı da paylaşamadım ama bomba gibi geldim mezuniyet pastaları, süpriz babyshower partisi, doğum günü pastaları derken bir sürü şey birikti paylaşacak bu günden başlıyım dedimm bende. e merak etmeyin tatilde de boş durmadım yaptım, yaptım, yaptım :))

     Ama ilk olarak  sevgili erkek kardeşimin mezuniyeti için benden istediği pastayı paylaşıyorum çünkü daha temmuzun başında yaptım pastayı ama üşenmekten, erinmekten, koca bir yılın üzerime yüklediği bıkmışlıktan paylaşamadığım güzelim pastamı paylaşayım sizlerle. Aslında Bu pastamın başına gelmeyende kalmadı  ama yinede güzel bir anı oldu bende hepsi. Görenler, yiyenler beğendi, Umarım sizde beğenirsiniz  (bu arada ben  resimleri altında bir şeyler yazmadan paylaşamıyorum ama bazende galiba abartıyorum ayarımda yok yani :))

herkese tatlı günler...

1 Ağustos 2012 Çarşamba

Pudingli kek...

       


      Öncelikle Herkese Hayırlı ramazanlar diliyorum.. Artık iyice alıştık, sıcaklarda azaldı ilk günler değil bloguma yazı yazmak parmağımı oynatmaya dermanım yoktu... O yüzden buralarda değildim aslında Bu yıl hiç misafirde ağırlamadım ama çok yorgun hissediyorum kendimi... Uykumu hiç tam anlamıyla alamıyorum:(  Neyse bu gün paylaşacağım Tarif aslında bir teşekkür. yıllardır kek yaparım çokta severim yemeyi de, yapmayı da, ikram etmeyi de, ama böyle güzel bir lezzet yok hünerli Müge'nin  tarifi  içine puding katılması dahiyane bir fikir bence, ellerine sağlık müge...  Herkese tatlı günler ...