29 Ağustos 2012 Çarşamba

Tiber'in güzel annesine süpriz babyshower partisi...

             


                  Sabah güne güzel bir haberle başlarsınız içiniz içinize sığmaz, hemen plan program yaparsınız şöyle yapayım böyle yapayım falan ... İşte öyle başladı...Bir Sabah güzel bir haber aldım, uzak kalsak ta , konuşmasak ta , birbirimizi düşünmeden geçmediğimizi bildiğim birinden. Son zamanlarda aldığım en iyi haberdi belki... Belki değil öyleydi evet. Canım arkadaşım hamileydi... İçim içime sığmadı , silkindim ve attım omuzlarımdan bıkkınlıklarımı, koyuldum işe. Bir şeyler yapmalıydım, elimden ne gelirse işte. hediye almalıydım, yok yok daha büyük bir şey daha fazla el emeği, sevincimi sindirmeliydim her yanına... Ve yavaş yavaş, gün be gün oluştu kafamda yapacaklarım uygun zamanda oluştu her şey müsaitti.
              Hey şeyi o kadar keyifle yaptım ki hiç fark etmedim zaman nasıl aktı. Sıra şaşırtmaya geldi , mamalar hazırlandı , masalar kuruldu , hediyeler yerleştirildi , pastalar , taçlar daha neler neler... Ve  geldi  "O an"  Her şeyin değdiği o an. Evet iyi bir şey yaptım dediğin anlardan. Şaşkınlık, mutluluk ve tabii kadınların vazgeçilmezi mutluluk gözyaşları :) Tam babyshower terimini karşılamasa da partimiz Türk işi bir bebek partisi oldu  Ve her şeye bedel olan bir şey vardı ki  mutlu etmek...   Ve bu mutlulukta payı olan anneciğime ve teyzeciğime teşekkürü bir borç bilirim...  
              

            Şimdi sırada neler yaptığım var Benim için yine en güzel anlardan biri yaptıklarımı paylaşmak. 


 Güzel Annemiz ve Ananemiz için Taç ve Broş Teyzemizede taç yapıldı ama teyze ertesi gün gidince fotosu yok :) , misafirler için anahtarlık nazar boncuklu ve baş harfi "T" Peçete halkalarım da vardı ama fotoğraf çekmeyi unutmuşum yine nazar boncuğu konseptine uygun
 nazar boncuğu ve Yine "T" harfi şeklinde...

Tiber için bir anı defteri hazırladım Geleceğe dair umutla bakabilmesi için , Onu heycanla bekleyenler güzel şeyler yazabilsin diye ve tabi ilk sayfasına yazma hakkını kazandım :) 




Banner yapıldı  "Tiber Geliyor" yazıyor iki tarafa ağaçlara asıldı Gördüğünüz gibi bir kır partisi kıvamındaydı.




Yiyeceklerimiz yapan annelerimize teşekkürler... Anneciğimin ünlü mercimek köftesi  bu arada bu parti saroz körfezi-enezde yapıldı ve ben bir gün önceden orada olduğum için mamalar annelerimiz tarafından yapıldı ben sadece Pastayı  yapabildim Annem olayı ben gelmeden organize etmişti saolsun konuya komşuya pay etmiş hepsinin ellerine sağlık:)



Ve kıyısından köşesinden görünen peçete halkalarından birini görebilirsiniz... 





İşte Assolistimiz Partiye damgasını vuran pastam....

Umarım sizlerde Beğenmişsinizdir...


Herker Tatlı Günler 







2 yorum :

  1. “Anılar yaşlı insanların bastonudur.
    Yaslanacak bir şeyim kalmalı yarına.''demiş Mustafa Alabora.işte bizim anılarımız okadar çok ki..Seninle yasadığımız her anımız çok özel,çok güzel ve unutulmaz.Benim için düşünüp yaptığın bu özel hazırlıklar senin ruhunun bir parçası.
    Mutluluğuma mutluluk kattın..
    Ben, sana ve emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. :)
    Tiber'in annesi seni kucaklıyor ve çok çok öpüuyor..

    YanıtlaSil