7 Mayıs 2013 Salı

Hep beraber nice güzel yıllar Blog'um :)





      Ben tamda bu gün , bir dürtüyle bloguma ilk yazımı yazdığım tarihe baktım ve sizce ne gördüm ?  tabi cümlenin başlangıç ve gidişatına bakarak  ne olduğunu tahmin edenler vardır.
         Evet  bloguma ilk yazımı  geçen sene bu gün yazmışım :)) blogum bu gün tam bir yıllık olmuş. Sizlerle birşeyler paylaşmak okadar zevk veriyor ki bana bu nedenle   nice yıllara diyorum  kendi kendime :))
          Blog'um benim için sadece renkli ve eğlenceli şeyler paylaştığım bir yer olmadı.
 bazen  içten içe üzüntülerimi, çaresizliklerimi, dolup taşan duygularımı, herzaman haykırdığım ama birde buradan olsun "söz uçar yazı kalır"  diyerek sevdiklerime onları ne kadar çok  sevdiğimi yazdım. Güzel geri dönüşler aldım. Herkese çok teşekkür ederim beni okumayı seven ve bana eksiklerim konusunda yardımcı olan destek olan herkese.

Herkese sevdikleriyle üfledikleri çok mumlu pastalar  ve  mutlu günler diliyorum...     


6 yorum :

  1. Daha nice senelere inşallah. Bloğunu hiç bırakma hiç boşlama bir yerden sonra yavrusu gibi oluyor insanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi dileklerin için teşekkürederim. Haklısın aslında yazı yazamadığım zamanlarda kendimi suçlu hissediyorum. Blogumda vakit geçirincede acayip keyifleniyorum.

      Sil
  2. canımmm :)
    Daha niceee seneleriniz olsun birlikte. Gercekten bi sure sonra ayrilamadigin bi yer oluyor , artık ilgini esirgeme ondan :)
    kendimizi ifade edebildiğimiz daha güzel bi yer mi var ki ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım:) Evet deiğin gibi .herkesin kendi cumhuriyeti gibi kendi blogu. Bide kanlı canlı geri dönüşler, tepkiler var ki o daha da mutlu ediyor.

      Sil
  3. tebrikler tatlım nice senelere.

    YanıtlaSil